хотел Ивано - гр. Приморско
        English    

Къща за гости "Ивано" се намира на 200м. от Южен плаж, на главната улица "3-ти март" на гр. Приморско, който е един от най- привликателните курорти на България, разположен на малък полуостров на брега на Черно море, в подножието на "Странджа" планина.
Приморско се намира на 20км. Южно от Созопол, на 45 км. Южно от Бургас и на 442км. от София. Градът е известен е с великолепната си природа, гъсти крайбрежни гори и обширни пясъчни плажове и дюни.

В близост се намира природен резерват Ропотамо - прочут със скалните си феномени. Днес градът предлага развита туристическа база включваща аквапарк, спортен комплекс в непосредствена близост до къща за гости "Ивано". Както и многобройни заведения за забавления и атракции, предназначени за туристи.
Тук любителите на подводния риболов и археология могат да бъдат приятно изненадани. Многобройните ресторантчета предлагат разнообразни специалитети от риба. Местните туристически агенции организират екскурзии до места за селски туризъм, етнопредставления и интересни маршрути до Истанбул.